Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (3.77 secunde)
E adevarat ca uneori au loc diverse incidente prin spitale sau in cadrul serviciului de ambulante, asa cum este cazul acelui baiat din alba Iulia mort acum o luna si ceva pentru ca nu s-a deschis usa salvarii din cauza stratului excesiv de rugina...
Salvamontistii argeseni au dus drapelul Romaniei pe Varful Moldoveanu. Pe 1 Decembrie 1918, la Alba Iulia, se decreta unirea Transilvaniei cu Romania.
Romania Inteligenta este o emisiune despre solutiile inteligente de servicii publice, de digitalizare in sectorul privat si in cel institutional, despre alternative moderne si inovative pentru managementul traficului sau al deseurilor sau utilizari ale Inteligentei Artificiale si metode de reformare a relatiei cu cetateanul / contribuabil.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat ca accidentul a avut loc dupa ce un sofer care mergea dinspreĀ Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.
Un profesor de sport din Alba Iulia, a fost condamnat marti, la o pedeapsa pentru corupere sexuala a minorilor.
Un profesor de sport din Alba Iulia, a fost condamnat marti, la o pedeapsa pentru corupere sexuala a minorilor.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Kovacs Istvan (Carei), A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Marica Mihai Marius (Bistrita), Arbitru VAR: Andrei Florin (Targu-Mures), Arbitru AVAR: Voda Alexandru (Alba-Iulia)
Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Voda Alexandru (Alba Iulia ) Arbitru VAR: Cojocaru Adrian Viorel (Galati), Arbitru AVAR: Badea Marius (Ramnicu Valcea)
Alexandru Voda (Alba Iulia) / Arbitru VAR: Andrei Chivulete (Bucuresti) / Arbitru AVAR: Cristian Moldoveanu (Sfantu Gheorghe) / Rezerva: Valentin Porumbel (Oltenita) / Observator arbitri:
Incendiu puternic, luni dupa-amiaza, pe Autostrada A10 Sebes - Turda, in apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a facut scrum.
Alexandru Voda (Alba-Iulia) / Arbitru VAR: Catalin Popa (Pitesti) / Arbitru AVAR: Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Vlad Baban (Iasi) / Observator arbitri: Adrian Vidan (Bucuresti)
Presedintele Iohannis nu a invitat opozitia la receptia organizata de Ziua Nationala AUR va organiza o manifestatie la Alba Iulia de 1 decembrie, cu 10.000 de oameni
Asistenti Marius Badea (Ramnicu Valcea), Alexandru Voda (Alba Iulia) Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Asistent VAR: Busi Catalin (Ramnicu Valcea)
Mai multe masini au fost serios avariate de un sofer care conducea un autovehicul destinat colectarii de deseuri. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
La fel, Organizatia Judeteana Alba a PD solicita patru posturi de secretar de stat. Si liberalii din Alba au facut propuneri pentru numirea unor secretari de stat in diferite ministere, fara insa a nominaliza domeniile sau persoanele desemnate.
El a precizat ca aceste presiuni se fac prin intermediul deputatului Nicolae Popa, fost lider al filialei Alba a PC, care si-a dat demisia din partid la inceputul anului si s-a inscris in PNL .
PSD a pierdut localitati foarte importante (de exemplu, Murfatlar, Poarta Alba etc.), nu are nici un alt oras din judet, iar in turul 2 este asteptata o resuscitare totala ad-hoc a Aliantei PNL- PD din judet care sa infranga candidatii social-democrati.
La polul opus primarilor nemultumiti de primul an de mandat se situeaza Vasile Delicoti (foto), primarul din Poarta Alba, care se lauda ca a reusit sa realizeze 80% dintre proiectele propuse.
google-analytics.com